pis al CENTRE

Si tota la resta falla… penja-ho al sostre!

En aquesta vivenda situada al centre de la ciutat, teníem tres objectius clars; crear la sensació d’amplitud, fer-lo el més lluminós possible i generar lloc d’emmagatzematge.

Abans…IMG_2631

Desprès…

SALA ESTAR3

DET LAMPADA

Detall lampada #Baño de Olé by FM

 

SALA ESTAR

IMG-20170608-WA0004

Detall del cantell del moble suspès a sostre, apte per als més petits de la casa.

DSCF0102IMG_4085

Per la cuina teníem els mateixos objectius, ampliar i donar lluminositat. Només obrint el forat de la porta la sensació d’amplitud va ser… espectacular.

Abans…

IMG_2617

Procés…

IMG-20170608-WA0007

Desprès…

CUINA

Es va escollir el blanc com a color predominant, la fusta color roure  per als armaris alts i el verd menta per l’enrajolat frontal de la cuina. Creant un joc compositiu totalment asimètric.

Un dels imprescindibles era ficar una taula a la cuina. Així que es va incorporar a la paret de l’esquerra una taula plegable.

CUINA2

DSCF0062_1

De petit i fosc a ampli i lluminós.

Fins la propera!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s