BINOMI BLANC&NEGRE

Abans que arribés el color a les televisions, el binomi blanc i negre omplia totes les pantalles de les nostres llars. És cert que és un combinació tradicional que per  alguns pot semblar poc arriscada o avorrida. Avui us volem donar un conjunt de trucs per a que les vostres estàncies llueixin d’allò més actuals i acollidores utilitzant els colors més neutres i conservadors.

El blanc és un color que transmet puresa i innocència, aporta lluminositat i té una funció amplificadora, ja que aquells espais pintats de color blanc, visualment, semblen més grans. A més, a Verd&Co ens encanta per la seva versatilitat i el joc que dóna a l’hora de decorar. Qualsevol línia cromàtica combina amb aquest color.

Com sabeu, ens agraden els contrastos i si podem mesclar el blanc amb un color antagònic a la llum com pot ser el negre, ens situem davant d’una combinació perfecta.

ITALIANBARK_COMDESIGNATTRACTOR_COM

En l’època impressionista el color negre es va definir com l’absència de color i fins i tot va ser prohibida la seva utilització en pintures i murals. Ara, dos segles després, el negre ens transmet elegància i sofisticació.

Per tant, com el Ying i el Yang, el blanc i el negre representen la combinació perfecta. Ens relaxen i ens eviten fatiga visual. A més a més, ens donen la possibilitat d’afegir-hi un tercer color:

  • vermell: donarà personalitat
  • fusta: donarà caliu
  • verd: donarà calma

Us deixem un conjunt d’exemples de com combinar el color blanc i negre. Es poden pintar parets, es poden fer composicions de quadres, es poden combinar coixins.

Deixeu volar la vostra imaginació i endinseu-vos en aquest binomi.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s