Greenery&Co

Sabíeu que aquesta temporada Verd&Co està de moda? El color “greenery”, una manera més moderna de referir-nos al color verd, ha estat nombrat color Pantone del 2017. Així, des del taller ens agradaria fer-li tribut a aquest color que tant ens representa i alhora ens inspira.

Leatrice Eiseman, directora executiva del Pantone Color Instute, empresa elit del color, defineix el Greenery com la reconnexió que busquem amb la naturalesa, amb nosaltres mateixos i amb un sentit més ampli de les nostres vides.

fotoo1

Fotos: Pinterest

El Greenery és omnipresent. El podem relacionar amb la vitalitat, la passió, l’esperança o la naturalesa, cada definició més inspiradora que l’anterior. Un color que no entén de sexes i tampoc de cultures. Raó per la qual en som tan fans a Verd&Co.

 deco_elverdegreenery_colordelano2017-1

Foto: Tumblr 

La seva immediata acceptació ja es pot reconèixer en molts aspectes del nostre dia a dia. Trobem objectes de color Greenery en tots els àmbits. Des de la decoració fins a les passarel·les de moda passant per l’electrònica i la cosmètica. Qui ens havia de dir que el color característic d’un dels personatges més mítics de la televisió, “La Rana Gustavo”, envairia els aparadors aquest 2017.

pantone-greenery

Foto: Katrina Leechambers 

En definitiva, ja sigui pel seu to refrescant, per recordar-nos a l’inici del bon temps, per traslladar-nos al primer dia de primavera o per apropar-nos l’olor de la vegetació frondosa, el verd està de moda. Ai, perdó, Greenery!

2 responses to “Greenery&Co

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s